Close x

Referent Similarity and Nominal Syntax in Task-Based Language Teaching


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9789811330889

452,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Building on insights from over 50 years of research on the relationship between task demands and language use, it examines how referent similarity relates to developmentally-relevant variation in the use of nominal structures, comparative structures and abstract lexis among first and second language speakers of English.

Mai multe informatii
Autor Lambert, Craig
Editura Springer Verlag, Singapore
Dimensiuni 159 x 241 x 19
Data Publicarii 30/01/2019
Format Cartonata
Numar pagini 154
Descriere RO Bazandu-se pe cunostintele din peste 50 de ani de cercetare privind relatia dintre cerintele sarcinilor si utilizarea limbii, examineaza modul in care similitudinea referentilor se refera la variatia relevanta din punct de vedere al dezvoltarii in utilizarea structurilor nominale, a structurilor comparative si a lexicului abstract in randul vorbitorilor de limba engleza in prima si a doua limba. .
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Bazandu-se pe cunostintele din peste 50 de ani de cercetare privind relatia dintre cerintele sarcinilor si utilizarea limbii, examineaza modul in care similitudinea referentilor se refera la variatia relevanta din punct de vedere al dezvoltarii in utilizarea structurilor nominale, a structurilor comparative si a lexicului abstract in randul vorbitorilor de limba engleza in prima si a doua limba. .
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Referent Similarity and Nominal Syntax in Task-Based Language Teaching
Rating-ul dumneavoastra