Close x

Republics of the Mind


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781845024918

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A collection of short stories ranging from a dysfunctional safari park to a dentist's surgery, from the poverty of hope of a reservation in South Dakota to the nightmare vision of a future Scotland riven by ethnic cleansing, from friendships strong in adversity to marriages heading for the rocks.

Mai multe informatii
Autor Robertson, James
Editura Black and White Publishing
Dimensiuni 163 x 200 x 21
Data Publicarii 02/11/2012
Format Necartonata
Numar pagini 256
Descriere RO O colectie de povestiri scurte, de la un parc de safari disfunctional la o interventie chirurgicala a medicului dentist, de la saracia de speranta a unei rezervatii din Dakota de Sud la viziunea de cosmar despre o viitoare Scotie plina de curatare etnica, de la prietenii puternice in adversitate pana la casatorii care se indreapta spre pietre.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O colectie de povestiri scurte, de la un parc de safari disfunctional la o interventie chirurgicala a medicului dentist, de la saracia de speranta a unei rezervatii din Dakota de Sud la viziunea de cosmar despre o viitoare Scotie plina de curatare etnica, de la prietenii puternice in adversitate pana la casatorii care se indreapta spre pietre.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Republics of the Mind
Rating-ul dumneavoastra