Close x

RSC School Shakespeare: A Midsummer Night's Dream


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780198369264

41,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This exciting new series, produced in partnership with the RSC, is designed to introduce students to Shakespeare's plays. The Teacher Guide uses trusted and established RSC approaches to help bring the play to life in the classroom and establish a deeper understanding and lasting appreciation of Shakespeare's work.

Mai multe informatii
Autor Royal Shakespeare Company
Editura Oxford University Press
Dimensiuni 209 x 296 x 8
Data Publicarii 09/03/2017
Format Necartonata
Numar pagini 16
Descriere RO Aceasta noua serie interesanta, produsa in parteneriat cu RSC, este conceputa pentru a introduce studentilor piesele lui Shakespeare. Ghidul profesorului foloseste abordari RSC de incredere si stabilite pentru a ajuta la viata piesei la clasa si pentru a stabili o intelegere mai profunda si o apreciere durabila a operei lui Shakespeare.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta noua serie interesanta, produsa in parteneriat cu RSC, este conceputa pentru a introduce studentilor piesele lui Shakespeare. Ghidul profesorului foloseste abordari RSC de incredere si stabilite pentru a ajuta la viata piesei la clasa si pentru a stabili o intelegere mai profunda si o apreciere durabila a operei lui Shakespeare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:RSC School Shakespeare: A Midsummer Night's Dream
Rating-ul dumneavoastra