Close x

Schelling's Philosophy

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780198812814

331,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This volume provides a wide-ranging presentation of F.W.J. Schelling's original contribution to, and internal critique of, the basic insights of German idealism and his and innovative responses to questions of lasting metaphysical, epistemological, ethical, aesthetic, and theological importance.

Mai multe informatii
Editura Oxford University Press
Dimensiuni 162 x 240 x 22
Data Publicarii 09/04/2020
Format Cartonata
Numar pagini 272
Descriere RO Acest volum ofera o prezentare larga a contributiei originale a lui FWJ Schelling si a criticii interne a ideilor de baza ale idealismului german si a raspunsurilor sale si inovatoare la intrebari de importanta metafizica, epistemologica, etica, estetica si teologica durabila.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acest volum ofera o prezentare larga a contributiei originale a lui FWJ Schelling si a criticii interne a ideilor de baza ale idealismului german si a raspunsurilor sale si inovatoare la intrebari de importanta metafizica, epistemologica, etica, estetica si teologica durabila.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Schelling's Philosophy
Rating-ul dumneavoastra