Close x

Sea


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781510742994

120,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
“The sea is as near as we come to another world.” —Anne Stevenson

This book celebrates oceans, coasts and shorelines the world over. Bringing together incredible stories and legends of the sea, delicious recipes and activities inspired by the coast, and fascinating trivia on everything from marine exploration to the turning tides, it will captivate anyone who is enthralled by the wonder of the sea.

Learn about sea creatures, such as turtles, jellyfish, whales, sharks, and dolphins

Dish up delicious recipes and drinks, such as seafood paella, potted shrimp, halloumi kebabs, and mint iced tea

Get creative with crafts, such as driftwood art, seashell art, and building your own raft

The Sea is beautiful and practical, delivering lessons on maritime history, coastline formations and features, famous lighthouses and shipwrecks, and myths and legends of the ocean while also offering do-it-yourself projects and encouragement for the more adventurous beach-goer who may want to try activities such as sailing, kayaking, windsurfing, kitesurfing, wild camping, fossil hunting, and building beach bonfires.

Mai multe informatii
Autor Carlson, Isobel
Editura Skyhorse Publishing
Dimensiuni 181 x 197 x 18
Data Publicarii 07/05/2019
Format Cartonata
Numar pagini 176
Descriere RO „Marea este la fel de aproape pe cat ajungem in alta lume.” —Anne Stevenson Aceasta carte celebreaza oceanele, coastele si tarmurile din intreaga lume. Reunind povesti incredibile si legende ale marii, retete delicioase si activitati inspirate de coasta si lucruri fascinante despre orice, de la explorarea marina pana la valurile care se intorc, va captiva pe oricine este fascinat de minunea marii. Aflati despre creaturile marine. , cum ar fi broaste testoase, meduze, balene, rechini si delfini Ganditi retete si bauturi delicioase, cum ar fi paella cu fructe de mare, creveti in ghiveci, kebab halloumi si ceai cu gheata de menta. pluta Marea este frumoasa si practica, oferind lectii de istorie maritima, formatiuni si caracteristici de coasta, faruri si epavuri celebre, mituri si legende ale oceanului, oferind in acelasi timp proiecte de bricolaj si incurajare pentru cei mai aventurosi plajati doriti sa incercati activitati precum navigatie, caiac, windsurfing, kitesurf, camping salbatic, vanatoare de fosile si construirea focurilor de plaja.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
„Marea este la fel de aproape pe cat ajungem in alta lume.” —Anne Stevenson Aceasta carte celebreaza oceanele, coastele si tarmurile din intreaga lume. Reunind povesti incredibile si legende ale marii, retete delicioase si activitati inspirate de coasta si lucruri fascinante despre orice, de la explorarea marina pana la valurile care se intorc, va captiva pe oricine este fascinat de minunea marii. Aflati despre creaturile marine. , cum ar fi broaste testoase, meduze, balene, rechini si delfini Ganditi retete si bauturi delicioase, cum ar fi paella cu fructe de mare, creveti in ghiveci, kebab halloumi si ceai cu gheata de menta. pluta Marea este frumoasa si practica, oferind lectii de istorie maritima, formatiuni si caracteristici de coasta, faruri si epavuri celebre, mituri si legende ale oceanului, oferind in acelasi timp proiecte de bricolaj si incurajare pentru cei mai aventurosi plajati doriti sa incercati activitati precum navigatie, caiac, windsurfing, kitesurf, camping salbatic, vanatoare de fosile si construirea focurilor de plaja.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Sea
Rating-ul dumneavoastra