Close x

Secret War For The Falklands

Autor: West, Nigel

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780751520712

Pret standard 65,99 RON
(-17%)

Pret special 54,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
First published on the 15th anniversary of the Falklands War of 1982, this work provides a secret history of the conflict, the first time the Royal Navy had been engaged by an enemy since 1945. In terms of hardware, it was a test of the world's latest air and defence sytems and a unique opportunity to push competing fighters to their limits in an environment that stretched men and aircraft alike.

Mai multe informatii
Autor West, Nigel
Editura Little, Brown Book Group
Dimensiuni 197 x 128 x 19
Data Publicarii 05/03/1998
Format Necartonata
Numar pagini 288
Descriere RO Publicata pentru prima data la cea de-a 15-a aniversare a Razboiului Falklands din 1982, aceasta lucrare ofera o istorie secreta a conflictului, prima data cand Marina Regala a fost angajata de un inamic din 1945. In ceea ce priveste hardware-ul, a fost un test al lumii cele mai recente sisteme aeriene si de aparare si o oportunitate unica de a impinge luptatorii concurenti la limitele lor intr-un mediu care se intindea atat la barbati, cat si la avioane.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Publicata pentru prima data la cea de-a 15-a aniversare a Razboiului Falklands din 1982, aceasta lucrare ofera o istorie secreta a conflictului, prima data cand Marina Regala a fost angajata de un inamic din 1945. In ceea ce priveste hardware-ul, a fost un test al lumii cele mai recente sisteme aeriene si de aparare si o oportunitate unica de a impinge luptatorii concurenti la limitele lor intr-un mediu care se intindea atat la barbati, cat si la avioane.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Secret War For The Falklands
Rating-ul dumneavoastra