Close x

Secrets of Sums


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781407197142

Pret standard 41,99 RON
(-17%)

Pret special 34,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
MURDEROUS MATHS: The Secrets of Sums is full of facts, tricks and tips to help children discover why numbers are nifty and arithmetic is amazing. With a fabulous brand-new cover for 2019, children can learn all about prime suspects, diabolical division, sneaky signs and much more.

Mai multe informatii
Autor Poskitt, Kjartan
Editura Scholastic
Dimensiuni 191 x 149 x 13
Data Publicarii 01/08/2019
Format Necartonata
Numar pagini 208
Descriere RO MATEMATICI ASIGURATE: Secretele sumelor este plin de fapte, trucuri si sfaturi pentru a ajuta copiii sa descopere de ce cifrele sunt ingenioase, iar aritmetica este uimitoare. Cu o coperta fabuloasa pentru anul 2019, copiii pot invata totul despre suspectii primari, diviziunea diabolica, semnele ascunse si multe altele.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
MATEMATICI ASIGURATE: Secretele sumelor este plin de fapte, trucuri si sfaturi pentru a ajuta copiii sa descopere de ce cifrele sunt ingenioase, iar aritmetica este uimitoare. Cu o coperta fabuloasa pentru anul 2019, copiii pot invata totul despre suspectii primari, diviziunea diabolica, semnele ascunse si multe altele.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Secrets of Sums
Rating-ul dumneavoastra