Close x

Security


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780230391956

198,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This major new text provides an accessible yet intellectually rigorous introduction to contemporary Security Studies. An accessible, yet intellectually rigorous, overview of contemporary Security Studies, serving as the perfect introduction to the latest research on security discourses, threats and technologies.

Mai multe informatii
Autor Jarvis, Lee / Holland, Jack
Editura Macmillan Education UK
Dimensiuni 234 x 157 x 16
Data Publicarii 12/12/2014
Format Necartonata
Numar pagini 296
Descriere RO Acest nou text major ofera o introducere accesibila, dar riguroasa din punct de vedere intelectual, la Studiile de securitate contemporane. O prezentare accesibila, dar rigurosa din punct de vedere intelectual, a studiilor de securitate contemporane, care serveste drept introducere perfecta la ultimele cercetari privind discursurile, amenintarile si tehnologiile de securitate.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acest nou text major ofera o introducere accesibila, dar riguroasa din punct de vedere intelectual, la Studiile de securitate contemporane. O prezentare accesibila, dar rigurosa din punct de vedere intelectual, a studiilor de securitate contemporane, care serveste drept introducere perfecta la ultimele cercetari privind discursurile, amenintarile si tehnologiile de securitate.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Security
Rating-ul dumneavoastra