Close x

Sensational Sex

Autor: Spurr, Pam

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781861059710

Pret standard 47,99 RON
(-17%)

Pret special 39,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
"Sensational Sex" is the follow-up sex guide to Dr Pam Spurr's Number One best-selling book, "Sinful Sex". This book offers new and revolutionary ways of looking at sexual pleasure and fulfilment and how it fits into a person's whole life and modern lifestyle.

Mai multe informatii
Autor Spurr, Pam
Editura Pavilion Books
Dimensiuni 198 x 130 x 19
Data Publicarii 28/10/2006
Format Necartonata
Numar pagini 192
Descriere RO „Sexul senzational” este ghidul sexual ulterior pentru cartea best-seller a numarului unu al doctorului Pam Spurr, „Sinful Sex”. Aceasta carte ofera moduri noi si revolutionare de a privi placerea si implinirea sexuala si modul in care se incadreaza in intreaga viata si stil de viata modern al unei persoane.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
„Sexul senzational” este ghidul sexual ulterior pentru cartea best-seller a numarului unu al doctorului Pam Spurr, „Sinful Sex”. Aceasta carte ofera moduri noi si revolutionare de a privi placerea si implinirea sexuala si modul in care se incadreaza in intreaga viata si stil de viata modern al unei persoane.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Sensational Sex
Rating-ul dumneavoastra