Close x

Sexual Crime and the Experience of Imprisonment

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783030049294

603,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Four empirical chapters focus on the experience of stigmatisation, prison officers' attitudes towards prisoners' offences, negotiating the 'sex offender' identity in prisons and the varied experience of 'being' in prisons exclusively for individuals with sexual convictions.

Mai multe informatii
Editura Springer Nature Switzerland AG
Dimensiuni 155 x 216 x 21
Data Publicarii 21/03/2019
Format Cartonata
Numar pagini 222
Descriere RO Patru capitole empirice se concentreaza pe experienta stigmatizarii, pe atitudinile ofiterilor de inchisoare fata de infractiunile detinutilor, pe negocierea identitatii „infractorului sexual” in inchisori si pe experienta variata de „a fi” in inchisori exclusiv pentru persoanele cu condamnari sexuale.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Patru capitole empirice se concentreaza pe experienta stigmatizarii, pe atitudinile ofiterilor de inchisoare fata de infractiunile detinutilor, pe negocierea identitatii „infractorului sexual” in inchisori si pe experienta variata de „a fi” in inchisori exclusiv pentru persoanele cu condamnari sexuale.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Sexual Crime and the Experience of Imprisonment
Rating-ul dumneavoastra