Close x

Shaking Things Up: 14 Young Women Who Changed the World

Autor: Hood, Susan

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780062699459

Pret standard 77,99 RON
(-24%)

Pret special 58,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A stellar ensemble of picture book creators-all women-join together to celebrate a sampling of history's young female revolutionaries. Inspired by the Womens March and the ongoing focus on women's rights-here is the ideal introduction for the next generation of tenacious and determined rabble-rousers.

Mai multe informatii
Autor Hood, Susan
Editura HarperCollins Publishers Inc
Dimensiuni 285 x 219 x 9
Data Publicarii 08/02/2018
Format Cartonata
Numar pagini 48
Descriere RO Un ansamblu stelar de creatori de carti ilustrate - toate femeile - se alatura pentru a sarbatori o proba a tinerelor revolutionare feminine din istorie. Inspirat de Womens March si accentul continuu pe drepturile femeilor - aici este introducerea ideala pentru urmatoarea generatie de razboinici tenace si hotarati.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Un ansamblu stelar de creatori de carti ilustrate - toate femeile - se alatura pentru a sarbatori o proba a tinerelor revolutionare feminine din istorie. Inspirat de Womens March si accentul continuu pe drepturile femeilor - aici este introducerea ideala pentru urmatoarea generatie de razboinici tenace si hotarati.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Shaking Things Up: 14 Young Women Who Changed the World
Rating-ul dumneavoastra