Close x

Silly Stories

Autor: Ganeri, Anita

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781406260472

53,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This book introduces readers to the entertaining world of writing silly stories. A silly story running throughout the book draws readers in, offers concrete examples of how the tips can be put into practice and will inspire readers to get writing their own silly stories.

Mai multe informatii
Autor Ganeri, Anita
Editura Capstone Global Library Ltd
Dimensiuni 205 x 194 x 3
Data Publicarii 08/05/2014
Format Necartonata
Numar pagini 32
Descriere RO Aceasta carte introduce cititorii in lumea distractiva a scrierii de povesti prostesti. O poveste prosteasca care se desfasoara pe tot parcursul cartii atrage cititorii, ofera exemple concrete despre modul in care sfaturile pot fi puse in practica si ii va inspira pe cititori sa isi scrie propriile povesti stupide.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte introduce cititorii in lumea distractiva a scrierii de povesti prostesti. O poveste prosteasca care se desfasoara pe tot parcursul cartii atrage cititorii, ofera exemple concrete despre modul in care sfaturile pot fi puse in practica si ii va inspira pe cititori sa isi scrie propriile povesti stupide.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Silly Stories
Rating-ul dumneavoastra