Sistuhs in the Struggle


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 30/07/2021)
SKU:
9780810142572

562.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Prima istorie orala care exploreaza pe deplin contributiile intelectualilor femeilor negre la Miscarea Artei Negre, Sistuhs in the Struggle revendica un capitol vital, dar sub-cercetat in istoria afro-americana, a femeilor si a teatrului. Acest studiu revolutionar documenteaza modul in care artistii si activistele de teatru femei negre - dintre care multi au lucrat in culise in calitate de regizori, designeri, producatori, manageri de scena si regizori artistici - au diseminat estetica neagra si si-au incurajat comunitatile. - artisti cunoscuti precum Ntozake Shange si Sonia Sanchez, precum si figuri mai putin studiate, printre care distinsul designer de iluminat Shirley Prendergast, dansatorul si coregraful Halifu Osumare, si de trei ori scriitorul si compozitorul nominalizat Tony, Micki Grant, La Donna L.