Close x

Six-Pack Diet Plan

Autor: Jalali, Rehan

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781681628189

102,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The six-pack diet is a long-term weight-loss solution that specifically targets problem areas like the abdominal region. This plan uses your body's natural components, such as hormones, to help you win the battle of the bulge and create an environment in your body that is fat-loss friendly.

Mai multe informatii
Autor Jalali, Rehan
Editura Basic Health Publications
Dimensiuni 197 x 134 x 7
Data Publicarii 05/05/2005
Format Cartonata
Numar pagini 144
Descriere RO Dieta cu sase pachete este o solutie de scadere in greutate pe termen lung, care vizeaza in mod specific zonele cu probleme precum regiunea abdominala. Acest plan foloseste componentele naturale ale corpului tau, cum ar fi hormonii, pentru a te ajuta sa castigi batalia umflaturii si sa creezi un mediu in corpul tau prietenos cu pierderea de grasime.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Dieta cu sase pachete este o solutie de scadere in greutate pe termen lung, care vizeaza in mod specific zonele cu probleme precum regiunea abdominala. Acest plan foloseste componentele naturale ale corpului tau, cum ar fi hormonii, pentru a te ajuta sa castigi batalia umflaturii si sa creezi un mediu in corpul tau prietenos cu pierderea de grasime.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Six-Pack Diet Plan
Rating-ul dumneavoastra