Close x

Slow Stoppers


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781909397057

Pret standard 29,99 RON
(-17%)

Pret special 24,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Learn how to be a clever cook with this amazing new cookery series. Each Good Housekeeping slow-cooked recipe - triple-tested for perfect results - is guaranteed to stand the test of your occasion, be it a handy midweek meal or a slow-cooked family feast.

Mai multe informatii
Autor Good Housekeeping Institute
Editura Pavilion Books
Dimensiuni 158 x 135 x 13
Data Publicarii 15/08/2013
Format Necartonata
Numar pagini 176
Descriere RO Aflati cum sa fiti un bucatar inteligent cu aceasta noua serie uimitoare de bucatarie. Fiecare reteta Good Housekeeping gatita lent - testata triplu pentru rezultate perfecte - este garantata sa reziste testului ocaziei dvs., fie ca este vorba de o masa la mijlocul saptamanii la indemana sau de o sarbatoare de familie gatita lent.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aflati cum sa fiti un bucatar inteligent cu aceasta noua serie uimitoare de bucatarie. Fiecare reteta Good Housekeeping gatita lent - testata triplu pentru rezultate perfecte - este garantata sa reziste testului ocaziei dvs., fie ca este vorba de o masa la mijlocul saptamanii la indemana sau de o sarbatoare de familie gatita lent.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Slow Stoppers
Rating-ul dumneavoastra