Close x

Software Configuration Management Handbook, Third Edition

Autor: Leon, Alexis

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781608078431

573,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This new resource is a complete guide to implementing, operating, and maintaining a successful SCM system for software development. Project managers, system designers, and software developers are presented with not only the basics of SCM, but also the different phases in the software development lifecycle and how SCM plays a role in each phase.

Mai multe informatii
Autor Leon, Alexis
Editura Artech House Publishers
Dimensiuni 261 x 185 x 31
Data Publicarii 31/01/2015
Format Cartonata
Numar pagini 436
Descriere RO Aceasta noua resursa este un ghid complet pentru implementarea, operarea si mentinerea unui sistem SCM de succes pentru dezvoltarea de software. Managerilor de proiect, proiectantilor de sisteme si dezvoltatorilor de software li se prezinta nu numai elementele de baza ale SCM, ci si diferitele faze ale ciclului de viata al dezvoltarii software-ului si modul in care SCM joaca un rol in fiecare faza.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta noua resursa este un ghid complet pentru implementarea, operarea si mentinerea unui sistem SCM de succes pentru dezvoltarea de software. Managerilor de proiect, proiectantilor de sisteme si dezvoltatorilor de software li se prezinta nu numai elementele de baza ale SCM, ci si diferitele faze ale ciclului de viata al dezvoltarii software-ului si modul in care SCM joaca un rol in fiecare faza.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Software Configuration Management Handbook, Third Edition
Rating-ul dumneavoastra