Close x

Solution Focused Narrative Therapy


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780826131768

443,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Provides a comprehensive model for effectively blending the two main postmodern brief therapy approaches: solution-focused and narrative therapies. It harnesses the power of both models to offer brief, effective help to clients that builds on their strengths and abilities to envision and craft preferred outcomes.

Mai multe informatii
Autor Metcalf, Linda
Editura Springer Publishing Co Inc
Dimensiuni 152 x 228 x 18
Data Publicarii 30/04/2017
Format Necartonata
Numar pagini 225
Descriere RO Ofera un model cuprinzator pentru amestecarea eficienta a celor doua abordari principale de terapie scurta postmoderna: solutii si terapii narative. Acesta valorifica puterea ambelor modele de a oferi clientilor un ajutor scurt si eficient, care se bazeaza pe punctele forte si abilitatile lor de a imagina si de a obtine rezultatele preferate.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ofera un model cuprinzator pentru amestecarea eficienta a celor doua abordari principale de terapie scurta postmoderna: solutii si terapii narative. Acesta valorifica puterea ambelor modele de a oferi clientilor un ajutor scurt si eficient, care se bazeaza pe punctele forte si abilitatile lor de a imagina si de a obtine rezultatele preferate.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Solution Focused Narrative Therapy
Rating-ul dumneavoastra