Close x

Solving Problems in Fluid Mechanics Vol 1


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780582239876

361,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The two volumes of Solving Problems in Fluid Mechanics have become well established as the best available problem-based student-centred texts on the subject. They present a clear explanation of theory and application in the form of solutions to typical examination and assignment type questions.

Mai multe informatii
Autor Matthews, R.D. / Douglas, J. F.
Editura Pearson Education Limited
Dimensiuni 192 x 246 x 20
Data Publicarii 22/01/1996
Format Necartonata
Numar pagini 280
Descriere RO Cele doua volume de rezolvare a problemelor in mecanica fluidelor au devenit bine stabilite ca fiind cele mai bune texte bazate pe probleme, centrate pe elev, pe acest subiect. Ele prezinta o explicatie clara a teoriei si a aplicatiei sub forma de solutii la intrebari tipice de examinare si atribuire.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Cele doua volume de rezolvare a problemelor in mecanica fluidelor au devenit bine stabilite ca fiind cele mai bune texte bazate pe probleme, centrate pe elev, pe acest subiect. Ele prezinta o explicatie clara a teoriei si a aplicatiei sub forma de solutii la intrebari tipice de examinare si atribuire.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Solving Problems in Fluid Mechanics Vol 1
Rating-ul dumneavoastra