Close x

SONS OF CUBA


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781647180829

89,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Felipe Cardena is forced into exile, survives assassination, suffers loss in a plane crash, but succeeds returning to Cuba. At the rebel base camp in the Sierra Maestra, Felipe encounters a feisty peasant girl, Tangi Montolio. Tangi and her family suffer disappointment; heartache and live in daily fear from Cuba's new hope - Felipe Cardena.

Mai multe informatii
Autor Martin, Ellen W
Editura BookLocker.com Inc
Dimensiuni 139 x 214 x 21
Data Publicarii 15/11/2019
Format Necartonata
Numar pagini 252
Descriere RO Felipe Cardena este fortat sa se exileze, supravietuieste asasinatului, sufera pierderi intr-un accident de avion, dar reuseste sa se intoarca in Cuba. In tabara de baza a rebelilor din Sierra Maestra, Felipe intalneste o fata taraneasca, Tangi Montolio.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Felipe Cardena este fortat sa se exileze, supravietuieste asasinatului, sufera pierderi intr-un accident de avion, dar reuseste sa se intoarca in Cuba. In tabara de baza a rebelilor din Sierra Maestra, Felipe intalneste o fata taraneasca, Tangi Montolio.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:SONS OF CUBA
Rating-ul dumneavoastra