Close x

Spain: Costa Blanca


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781873341674

180,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The Costa Blanca has long been the best known Hot Rock winter sun venue for climbers. It has easy access, loads of quality accommodation, and an amazing amount of fantastic climbing on everything from roadside boulders to magnificent mountains. This edition features 4,000 routes and a complete new set of crag shots along with action pictures.

Mai multe informatii
Autor Craggs, Chris / James, Alan
Editura Rockfax Ltd
Dimensiuni 208 x 153 x 25
Data Publicarii 21/02/2013
Format Necartonata
Numar pagini 480
Descriere RO Costa Blanca a fost mult timp cel mai cunoscut loc de soare de iarna Hot Rock pentru alpinisti. Are acces usor, o multime de spatii de cazare de calitate si o cantitate uimitoare de urcari fantastice pe orice, de la bolovani la marginea drumului pana la munti magnifici.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Costa Blanca a fost mult timp cel mai cunoscut loc de soare de iarna Hot Rock pentru alpinisti. Are acces usor, o multime de spatii de cazare de calitate si o cantitate uimitoare de urcari fantastice pe orice, de la bolovani la marginea drumului pana la munti magnifici.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Spain: Costa Blanca
Rating-ul dumneavoastra