Close x

Speaking Truth to Power


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780520290488

150,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Despite the central role of informants in contemporary police operations, little is known about the shadowy relationships among law enforcement, snitches, and offenders. Based on fieldwork in two major metropolitan police departments, this book takes you to the front lines of the war on drugs to unravel this complex web of information exchange.

Mai multe informatii
Autor Dabney, Dean A. / Tewksbury, Richard
Editura University of California Press
Dimensiuni 230 x 152 x 15
Data Publicarii 02/08/2016
Format Necartonata
Numar pagini 232
Descriere RO In ciuda rolului central al informatorilor in operatiunile politiei contemporane, se stie putin despre relatiile umbroase dintre fortele de ordine, smecherii si infractorii. Bazata pe munca de teren in doua departamente majore de politie metropolitane, aceasta carte va duce la primele linii ale razboiului impotriva drogurilor pentru a dezlega aceasta retea complexa de schimb de informatii.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
In ciuda rolului central al informatorilor in operatiunile politiei contemporane, se stie putin despre relatiile umbroase dintre fortele de ordine, smecherii si infractorii. Bazata pe munca de teren in doua departamente majore de politie metropolitane, aceasta carte va duce la primele linii ale razboiului impotriva drogurilor pentru a dezlega aceasta retea complexa de schimb de informatii.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Speaking Truth to Power
Rating-ul dumneavoastra