Close x

Sport Nutrition


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781492529033

567,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Sport Nutrition, Third Edition, uses a physiological basis to provide an in-depth look at the science supporting nutrition recommendations. Students will come away with an understanding of nutrition as it relates to sport and the influence of nutrition on performance, training, and recovery.

Mai multe informatii
Autor Jeukendrup, Asker / Gleeson, Michael
Editura Human Kinetics Publishers
Dimensiuni 216 x 279 x 33
Data Publicarii 22/08/2018
Format Necartonata
Numar pagini 616
Descriere RO Sport Nutrition, editia a treia, foloseste o baza fiziologica pentru a oferi o privire aprofundata asupra stiintei care sustine recomandarile nutritionale. Elevii vor veni cu o intelegere a nutritiei in legatura cu sportul si influenta nutritiei asupra performantei, antrenamentului si recuperarii.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Sport Nutrition, editia a treia, foloseste o baza fiziologica pentru a oferi o privire aprofundata asupra stiintei care sustine recomandarile nutritionale. Elevii vor veni cu o intelegere a nutritiei in legatura cu sportul si influenta nutritiei asupra performantei, antrenamentului si recuperarii.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Sport Nutrition
Rating-ul dumneavoastra