Close x

Spurious Games


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781838593520

59,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A local chess player is discovered dead, his untimely end seeming suspicious. Detectives quickly find themselves as pawns in the game of an arrogant mastermind calling himself 'The Turk' who taunts them with chess-related clues and must work against the clock to predict the killer's next move.

Mai multe informatii
Autor Jenkins, David
Editura Troubador Publishing
Dimensiuni 157 x 233 x 25
Data Publicarii 13/08/2020
Format Necartonata
Numar pagini 320
Descriere RO Un sahist local este descoperit mort, sfarsitul sau prematur pare suspect. Detectivii se gasesc repede ca pioni in jocul unui creier arogant care se numeste „Turcul”, care ii bate joc de indicii legate de sah si trebuie sa lucreze contra cronometru pentru a prezice urmatoarea miscare a criminalului.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Un sahist local este descoperit mort, sfarsitul sau prematur pare suspect. Detectivii se gasesc repede ca pioni in jocul unui creier arogant care se numeste „Turcul”, care ii bate joc de indicii legate de sah si trebuie sa lucreze contra cronometru pentru a prezice urmatoarea miscare a criminalului.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Spurious Games
Rating-ul dumneavoastra