Close x

Sriracha Cookbook


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781607740032

77,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
You’ve drizzled the addictively spicy chili sauce over your breakfast eggs, noodles, and French fries, but now it’s time to take your Sriracha obsession to bold, new heights. Food writer and trained chef Randy Clemens presents 50 palate-expanding recipes that make the most of Sriracha’s savory punch, such as: Spicy Ceviche, Honey-Sriracha Glazed Buffalo Wings, Bacon-Sriracha Cornbread, the Ultimate Sriracha Burger, Peach-Sriracha Sorbet, and more.

Named Bon Appétit’s Ingredient of the Year for 2010, the piquant pureé of chili peppers is one of the few kitchen standbys adored by adventurous cooks of all stripes—from star chefs to college freshmen—who appreciate its vibrant, versatile balance of ketchup-like sweetness, garlicky pungency, and just the right amount of spice. Whether you’re a die-hard fan or a recent convert to the revered “rooster sauce,” you’ll love adding heat, depth, and an intriguing Southeast Asian twist to your dishes beyond just a tableside squeeze.

Mai multe informatii
Autor Clemens, Randy
Editura Random House USA Inc
Dimensiuni 186 x 185 x 14
Data Publicarii 01/03/2011
Format Cartonata
Numar pagini 1
Descriere RO Ati stropit sosul de chili picant captivant peste ouale de la micul dejun, taitei si cartofi prajiti, dar acum este timpul sa va duceti obsesia Sriracha la inaltimi noi si indraznete. Scriitorul alimentar si bucatarul instruit Randy Clemens prezinta 50 de retete care extind palatul, care profita la maximum de pumnul sarat din Sriracha, cum ar fi: Ceviche picanta, Aripi de bivola glazurate cu miere-Sriracha, Paine de porumb Bacon-Sriracha, Burgerul Sriracha final, Sorbetul Peach-Sriracha Numit Ingredientul anului al lui Bon Appétit pentru 2010, piureul picant de ardei iute este unul dintre putinele standby-uri de bucatarie adorate de bucatari aventurosi de toate dungile - de la bucatari vedeta la boboci de la facultate - care apreciaza echilibrul sau vibrant si versatil de ketchup - ca dulceata, picatura de usturoi si cantitatea potrivita de condiment.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ati stropit sosul de chili picant captivant peste ouale de la micul dejun, taitei si cartofi prajiti, dar acum este timpul sa va duceti obsesia Sriracha la inaltimi noi si indraznete. Scriitorul alimentar si bucatarul instruit Randy Clemens prezinta 50 de retete care extind palatul, care profita la maximum de pumnul sarat din Sriracha, cum ar fi: Ceviche picanta, Aripi de bivola glazurate cu miere-Sriracha, Paine de porumb Bacon-Sriracha, Burgerul Sriracha final, Sorbetul Peach-Sriracha Numit Ingredientul anului al lui Bon Appétit pentru 2010, piureul picant de ardei iute este unul dintre putinele standby-uri de bucatarie adorate de bucatari aventurosi de toate dungile - de la bucatari vedeta la boboci de la facultate - care apreciaza echilibrul sau vibrant si versatil de ketchup - ca dulceata, picatura de usturoi si cantitatea potrivita de condiment.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Sriracha Cookbook
Rating-ul dumneavoastra