Close x

Study in Scarlet


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780140439083

Pret standard 53,99 RON
(-39%)

Pret special 32,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Convalescing in London after a disastrous experience of war in Afghanistan, Dr John Watson finds himself sharing rooms with his enigmatic new acquaintance, Sherlock Holmes. But their quiet bachelor life at 221B Baker Street is soon interrupted by the grisly discovery of a dead man in a grimy 'ill-omened' house in south-east London.

Mai multe informatii
Autor Conan Doyle, Arthur
Editura Penguin Books Ltd
Dimensiuni 196 x 129 x 12
Data Publicarii 05/07/2001
Format Necartonata
Numar pagini 176
Descriere RO Convalesc la Londra dupa o experienta dezastruoasa de razboi in Afganistan, doctorul John Watson se trezeste impartind camere cu enigmatica sa noua cunostinta, Sherlock Holmes. Dar viata lor linistita de burlac de la 221B Baker Street este intrerupta in curand de descoperirea cumplita a unui om mort intr-o casa murdara „prost presimtita” din sud-estul Londrei.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Convalesc la Londra dupa o experienta dezastruoasa de razboi in Afganistan, doctorul John Watson se trezeste impartind camere cu enigmatica sa noua cunostinta, Sherlock Holmes. Dar viata lor linistita de burlac de la 221B Baker Street este intrerupta in curand de descoperirea cumplita a unui om mort intr-o casa murdara „prost presimtita” din sud-estul Londrei.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Study in Scarlet
Rating-ul dumneavoastra