Close x

Supply Chain and Logistics Management

Autor:

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 30/11/2019)

SKU:
9781799809456

13.282,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Focuses on the effective management of risk factors and the implementation of the latest supply management strategies, and explores the field of digital supply chain optimization and business transformation. The book highlights a range of topics, including inventory management, competitive advantage, and transport management.

Mai multe informatii
Editura IGI Global
Dimensiuni 279 x 216
Data Publicarii 30/11/2019
Format Cartonata
Numar pagini 2250
Descriere RO Se concentreaza pe gestionarea eficienta a factorilor de risc si pe implementarea celor mai noi strategii de gestionare a aprovizionarii si exploreaza domeniul optimizarii lantului de aprovizionare digital si al transformarii afacerii. Cartea evidentiaza o serie de subiecte, inclusiv gestionarea stocurilor, avantajul competitiv si gestionarea transporturilor.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Se concentreaza pe gestionarea eficienta a factorilor de risc si pe implementarea celor mai noi strategii de gestionare a aprovizionarii si exploreaza domeniul optimizarii lantului de aprovizionare digital si al transformarii afacerii. Cartea evidentiaza o serie de subiecte, inclusiv gestionarea stocurilor, avantajul competitiv si gestionarea transporturilor.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Supply Chain and Logistics Management
Rating-ul dumneavoastra