Close x

Survivor: A Pioneer Novel


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780062658098

Pret standard 77,99 RON
(-24%)

Pret special 58,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
As tensions rise, the survival of everyone Jo cares for seems less likely by the second.When a betrayal that shocks Jo to her core threatens to wipe out both Sorrow and human life, Jo must find the strength to speak up once more-and bridge the gaps between all the warring factions-or lose forever the only home left to her.

Mai multe informatii
Autor Tyler, Bridget
Editura HarperCollins Publishers Inc
Dimensiuni 149 x 217 x 39
Data Publicarii 16/04/2020
Format Cartonata
Numar pagini 432
Descriere RO Pe masura ce tensiunile cresc, supravietuirea tuturor celor pe care Jo ii ingrijeste pare mai putin probabila pana in al doilea rand. Cand o tradare care il socheaza pe Jo pana la baza ei ameninta sa distruga atat tristetea, cat si viata umana, Jo trebuie sa gaseasca puterea de a vorbi din nou decalajele dintre toate factiunile in lupta - sau pierd pentru totdeauna singura casa care i-a ramas.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Pe masura ce tensiunile cresc, supravietuirea tuturor celor pe care Jo ii ingrijeste pare mai putin probabila pana in al doilea rand. Cand o tradare care il socheaza pe Jo pana la baza ei ameninta sa distruga atat tristetea, cat si viata umana, Jo trebuie sa gaseasca puterea de a vorbi din nou decalajele dintre toate factiunile in lupta - sau pierd pentru totdeauna singura casa care i-a ramas.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Survivor: A Pioneer Novel
Rating-ul dumneavoastra