Close x

Tale of the Little, Little Old Woman

Autor: Beskow, Elsa

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781782500940

65,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
"Once upon a time there was a little, little old woman who lived in a little, little old cottage with a mischievous little cat..."

This simple and charming tale of a little cat that gets into big trouble is perfect for sharing. Young children will love the fairy tale illustrations and fun repetition.

This is a new edition of the classic book by much-loved Swedish illustrator Elsa Beskow.

(Ages 3-6)

Mai multe informatii
Autor Beskow, Elsa
Editura Floris Books
Dimensiuni 228 x 223 x 9
Data Publicarii 15/06/2014
Format Cartonata
Numar pagini 24
Descriere RO „A fost odata o batrana, mica, care locuia intr-o casuta mica, veche, cu o pisicuta rautacioasa ...” Aceasta poveste simpla si fermecatoare despre o pisica mica care se confrunta cu mari necazuri este perfecta pentru impartasire. Copiii mici vor adora ilustratiile basmului si repetarea distractiva.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
„A fost odata o batrana, mica, care locuia intr-o casuta mica, veche, cu o pisicuta rautacioasa ...” Aceasta poveste simpla si fermecatoare despre o pisica mica care se confrunta cu mari necazuri este perfecta pentru impartasire. Copiii mici vor adora ilustratiile basmului si repetarea distractiva.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Tale of the Little, Little Old Woman
Rating-ul dumneavoastra