Close x

TALE OF TRANSFORMATION TWENTYFIVE YEARS

Autor: KURTTI JEFF

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781368055451

301,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Celebrating twenty-five years on the stage, Beauty and the Beast was the musical that established Disney as a force on Broadway. The beloved tale at the heart of that success is an ongoing and resonant legend of transformation-from within the story itself, to the way it transformed the medium of Animation, brought Disney to Broadway, lit up the screen in a new live-action film-and continues to change and influence lives worldwide as the most-produced Disney Theatrical title.Fully illustrated with concept art, costume designs, behind-the-scenes photography, and other rarities and never-before published visuals, along with an erudite text by renowned Disney author historian Jeff Kurtti, the unique and colorful history within A Tale of Transformation: Twenty-Five Years of Beauty and the Beast On Stage also features a dozen guest essays by creative talents and performers who have been a part of, or been deeply influenced by this landmark cultural work.Readers of A Tale of Transformation: Twenty-Five Years of Beauty and the Beast On Stage will find not only an authoritative backstage look at Beauty and the Beast in its many incarnations, but a joyous celebration of one of the most successful Broadway productions in history.

Mai multe informatii
Autor KURTTI JEFF
Editura DISNEY USA
Data Publicarii 14/01/2020
Format Cartonata
Descriere RO Sarbatorind douazeci si cinci de ani pe scena, Frumoasa si Bestia a fost musicalul care a stabilit Disney ca forta pe Broadway. Povestea iubita din centrul acestui succes este o legenda continua si rezonanta a transformarii - din povestea insasi, pana la modul in care a transformat mediul de animatie, a adus Disney la Broadway, a luminat ecranul intr-un nou film de actiune live -si continua sa se schimbe si sa influenteze vietile din intreaga lume ca cel mai produs titlu de teatru Disney. Complet ilustrat cu arta conceptuala, modele de costume, fotografii din culise si alte raritati si imagini publicate niciodata, impreuna cu un text erudit de renumitul istoric al autorului Disney Jeff Kurtti, istoria unica si plina de culoare din cadrul Un poveste de transformare: douazeci si cinci de ani de frumusete si fiara pe scena prezinta, de asemenea, o duzina de eseuri invitate de talente creative si interpreti care au facut parte din, sau au fost profund influentati de aceasta lucrare culturala de referinta. Cititorii unui povestire de transformare: douazeci si cinci de ani de frumusete si fiara pe scena vor gasi nu numai o privire autorizata in culise la Frumusetea si fiara in i Este o multime de incarnari, dar o sarbatoare plina de bucurie a uneia dintre cele mai reusite productii de pe Broadway din istorie.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Sarbatorind douazeci si cinci de ani pe scena, Frumoasa si Bestia a fost musicalul care a stabilit Disney ca forta pe Broadway. Povestea iubita din centrul acestui succes este o legenda continua si rezonanta a transformarii - din povestea insasi, pana la modul in care a transformat mediul de animatie, a adus Disney la Broadway, a luminat ecranul intr-un nou film de actiune live -si continua sa se schimbe si sa influenteze vietile din intreaga lume ca cel mai produs titlu de teatru Disney. Complet ilustrat cu arta conceptuala, modele de costume, fotografii din culise si alte raritati si imagini publicate niciodata, impreuna cu un text erudit de renumitul istoric al autorului Disney Jeff Kurtti, istoria unica si plina de culoare din cadrul Un poveste de transformare: douazeci si cinci de ani de frumusete si fiara pe scena prezinta, de asemenea, o duzina de eseuri invitate de talente creative si interpreti care au facut parte din, sau au fost profund influentati de aceasta lucrare culturala de referinta. Cititorii unui povestire de transformare: douazeci si cinci de ani de frumusete si fiara pe scena vor gasi nu numai o privire autorizata in culise la Frumusetea si fiara in i Este o multime de incarnari, dar o sarbatoare plina de bucurie a uneia dintre cele mai reusite productii de pe Broadway din istorie.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:TALE OF TRANSFORMATION TWENTYFIVE YEARS
Rating-ul dumneavoastra