Close x

Teaching Empathy and Conflict Resolution to People with Dementia


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781785927881

90,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This guide demonstrates how to employ empathy and respect when caring for older people with dementia. By addressing these virtues in the care model, the authors show how people with dementia can develop positive conflict resolution skills and the ability to self-initiate in matters concerning their own care for greater independence and wellbeing.

Mai multe informatii
Autor Camp, Cameron / Camp, Linda
Editura Jessica Kingsley Publishers
Dimensiuni 216 x 150 x 7
Data Publicarii 15/01/2018
Format Necartonata
Numar pagini 112
Descriere RO Acest ghid demonstreaza cum sa folositi empatie si respect atunci cand aveti grija de persoanele in varsta cu dementa. Abordand aceste virtuti in modelul de ingrijire, autorii arata cum persoanele cu dementa pot dezvolta abilitati pozitive de rezolvare a conflictelor si capacitatea de auto-initiere in chestiuni care privesc propria ingrijire pentru o mai mare independenta si bunastare.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Acest ghid demonstreaza cum sa folositi empatie si respect atunci cand aveti grija de persoanele in varsta cu dementa. Abordand aceste virtuti in modelul de ingrijire, autorii arata cum persoanele cu dementa pot dezvolta abilitati pozitive de rezolvare a conflictelor si capacitatea de auto-initiere in chestiuni care privesc propria ingrijire pentru o mai mare independenta si bunastare.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Teaching Empathy and Conflict Resolution to People with Dementia
Rating-ul dumneavoastra