Close x

Therapeutic Electrophysical Agents: Evidence Behind Practice


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781451182743

397,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Designed to give you the expertise with electrophysical agents you will need in your clinical practice, this textbook offers all the necessary knowledge, skills, and tools you need to master the practice of therapeutic electrophysical agents. It also includes practice questions to help prepare for the Physical Therapy certification exam.

Mai multe informatii
Autor Belanger, Alain Y., BSc, MSc, PhD, PT
Editura Lippincott Williams and Wilkins
Dimensiuni 276 x 212 x 18
Data Publicarii 01/01/2014
Format Necartonata
Numar pagini 480
Descriere RO Conceput pentru a va oferi expertiza in ceea ce priveste agentii electrofizici de care veti avea nevoie in practica dvs. clinica, acest manual ofera toate cunostintele, abilitatile si instrumentele necesare pentru a stapani practica agentilor electrofizici terapeutici. De asemenea, include intrebari practice pentru a va pregati pentru examenul de certificare pentru kinetoterapie.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Conceput pentru a va oferi expertiza in ceea ce priveste agentii electrofizici de care veti avea nevoie in practica dvs. clinica, acest manual ofera toate cunostintele, abilitatile si instrumentele necesare pentru a stapani practica agentilor electrofizici terapeutici. De asemenea, include intrebari practice pentru a va pregati pentru examenul de certificare pentru kinetoterapie.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Therapeutic Electrophysical Agents: Evidence Behind Practice
Rating-ul dumneavoastra