Close x

Time for Bed

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780807171516

129,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Bed is where we sleep and dream, where we make love and give ourselves nightmares. The thirteen stories in Wendy Rawlings's Time for Bed traverse the complicated terrain of bedtime activity, from adulterous couplings to nightmares that come to life, in terms that can feel lurid, unsettling, or disturbingly funny.

Mai multe informatii
Editura Louisiana State University Press
Data Publicarii 30/08/2019
Format Necartonata
Numar pagini 168
Descriere RO Patul este locul unde dormim si visam, unde facem dragoste si ne dam cosmaruri. Cele treisprezece povesti din Timpul pentru pat al lui Wendy Rawlings traverseaza terenul complicat al activitatii la culcare, de la cuplaje adulterice pana la cosmaruri care prind viata, in termeni care se pot simti linistiti, nelinistitori sau amuzant tulburator.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Patul este locul unde dormim si visam, unde facem dragoste si ne dam cosmaruri. Cele treisprezece povesti din Timpul pentru pat al lui Wendy Rawlings traverseaza terenul complicat al activitatii la culcare, de la cuplaje adulterice pana la cosmaruri care prind viata, in termeni care se pot simti linistiti, nelinistitori sau amuzant tulburator.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Time for Bed
Rating-ul dumneavoastra