Close x

Tonka the Red


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781528942249

53,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This is a simply-written story of Tonka, an ordinary New Zealand horse, and how he went from a farm-hack-cum-pig-hunting horse to an amazing journey, halfway around the world, to compete as part of a team at the World Championship Endurance Race. The story tells us about his life and that of his rider, who at the age of sixty-one, thought his chances of representing his country in any sport had long gone.

Mai multe informatii
Autor McCaughan, Alan
Editura Austin Macauley Publishers
Dimensiuni 202 x 127 x 8
Data Publicarii 31/03/2020
Format Necartonata
Numar pagini 110
Descriere RO Aceasta este o poveste scrisa pur si simplu despre Tonka, un cal obisnuit din Noua Zeelanda si despre cum a trecut de la un cal de vanatoare de ferma-cum-de-porc la o calatorie uimitoare, la jumatatea lumii, pentru a concura ca parte a unei echipe la cursa de anduranta a Campionatului Mondial. Povestea ne spune despre viata sa si a calaretului sau, care la varsta de saizeci si unu de ani, credea ca sansele sale de a-si reprezenta tara in orice sport au disparut de mult.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta este o poveste scrisa pur si simplu despre Tonka, un cal obisnuit din Noua Zeelanda si despre cum a trecut de la un cal de vanatoare de ferma-cum-de-porc la o calatorie uimitoare, la jumatatea lumii, pentru a concura ca parte a unei echipe la cursa de anduranta a Campionatului Mondial. Povestea ne spune despre viata sa si a calaretului sau, care la varsta de saizeci si unu de ani, credea ca sansele sale de a-si reprezenta tara in orice sport au disparut de mult.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Tonka the Red
Rating-ul dumneavoastra