Close x

Travel Journal: Sunshine Camper

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781452145846

Pret standard 77,99 RON
(-17%)

Pret special 64,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The vintage-inspired design of this travel journal is fit for adventures of any kind. Kraft and glassine pockets throughout provide a convenient place to store travel memorabilia, while a silk-screened cover and 100% recycled papers—a mix of kraft, cream, and white stocks—add a uniquely tactile appeal.

Mai multe informatii
Editura Chronicle Books
Dimensiuni 198 x 140 x 19
Data Publicarii 11/02/2016
Format Record book
Numar pagini 224
Descriere RO Designul inspirat de epoca al acestui jurnal de calatorie este potrivit pentru aventuri de orice fel. Buzunarele Kraft si Glassine ofera un loc convenabil pentru depozitarea memorabilelor de calatorie, in timp ce o husa cu matase si hartii 100% reciclate - un amestec de stocuri kraft, smantana si alba - adauga un aspect tactil unic.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Designul inspirat de epoca al acestui jurnal de calatorie este potrivit pentru aventuri de orice fel. Buzunarele Kraft si Glassine ofera un loc convenabil pentru depozitarea memorabilelor de calatorie, in timp ce o husa cu matase si hartii 100% reciclate - un amestec de stocuri kraft, smantana si alba - adauga un aspect tactil unic.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Travel Journal: Sunshine Camper
Rating-ul dumneavoastra