Close x

Truck Spotting

Autor: Nolan, Kate

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781474981040

Pret standard 23,99 RON
(-17%)

Pret special 19,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This little book is filled with colourful illustrations of 60 different types of trucks to spot. Short descriptions provide extra information about what each truck is used for, and its special features, and children can keep track of all the trucks they've seen by filling the spotting chart with stickers.

Mai multe informatii
Autor Nolan, Kate
Editura Usborne Publishing Ltd
Dimensiuni 116 x 150 x 5
Data Publicarii 05/08/2020
Format Necartonata
Numar pagini 26
Descriere RO Aceasta mica carte este plina de ilustratii colorate a 60 de tipuri diferite de camioane pe care sa le observi. Scurte descrieri ofera informatii suplimentare despre pentru ce este utilizat fiecare camion si caracteristicile sale speciale, iar copiii pot urmari toate camioanele pe care le-au vazut completand graficul de identificare cu autocolante.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta mica carte este plina de ilustratii colorate a 60 de tipuri diferite de camioane pe care sa le observi. Scurte descrieri ofera informatii suplimentare despre pentru ce este utilizat fiecare camion si caracteristicile sale speciale, iar copiii pot urmari toate camioanele pe care le-au vazut completand graficul de identificare cu autocolante.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Truck Spotting
Rating-ul dumneavoastra