Close x

Two Cultures

Autor: Snow, C. P.

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781107606142

90,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This fiftieth anniversary printing of The Two Cultures and its successor piece, A Second Look (in which Snow responded to the controversy four years later) features an introduction by Stefan Collini, charting the history and context of the debate, its implications and its afterlife.

Mai multe informatii
Autor Snow, C. P.
Editura Cambridge University Press
Dimensiuni 214 x 141 x 10
Data Publicarii 26/03/2012
Format Necartonata
Numar pagini 179
Descriere RO Aceasta tiparire a cincizeci de ani a celor doua culturi si a piesei sale succesive, A Second Look (in care Snow a raspuns controversei patru ani mai tarziu) prezinta o introducere a lui Stefan Collini, care prezinta istoria si contextul dezbaterii, implicatiile sale si viata de apoi.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta tiparire a cincizeci de ani a celor doua culturi si a piesei sale succesive, A Second Look (in care Snow a raspuns controversei patru ani mai tarziu) prezinta o introducere a lui Stefan Collini, care prezinta istoria si contextul dezbaterii, implicatiile sale si viata de apoi.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Two Cultures
Rating-ul dumneavoastra