Close x

Ulla-Maija Grace's Aromatherapy For Practitioners


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780091934910

Pret standard 53,99 RON
(-20%)

Pret special 42,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The text of this book should be a foundation for all aromatherapy practices.

The contents are set out clearly to help the already qualified therapist towards a deeper understanding of essential oils, and the novice to appreciate the complexity of aromatherapy.

Here is also a book for those undergoing aromatherapy treatment, enabling them to know what to expect from the therapy and the therapist.

Mai multe informatii
Autor Grace, Ulla-Maija
Editura Ebury Publishing
Dimensiuni 135 x 215 x 30
Data Publicarii 22/06/2009
Format Necartonata
Numar pagini 192
Descriere RO Textul acestei carti ar trebui sa fie o baza pentru toate practicile de aromoterapie. Continutul este stabilit clar pentru a ajuta terapeutul deja calificat sa inteleaga mai bine uleiurile esentiale, iar novicul sa aprecieze complexitatea aromaterapiei. Iata, de asemenea, o carte pentru cei care urmeaza un tratament de aromoterapie, permitandu-le sa stie la ce sa se astepte de la terapie si terapeut.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Textul acestei carti ar trebui sa fie o baza pentru toate practicile de aromoterapie. Continutul este stabilit clar pentru a ajuta terapeutul deja calificat sa inteleaga mai bine uleiurile esentiale, iar novicul sa aprecieze complexitatea aromaterapiei. Iata, de asemenea, o carte pentru cei care urmeaza un tratament de aromoterapie, permitandu-le sa stie la ce sa se astepte de la terapie si terapeut.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Ulla-Maija Grace's Aromatherapy For Practitioners
Rating-ul dumneavoastra