Close x

Urban Climate Politics

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781108492973

482,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
An overview of the forms of agency in urban climate politics, including their strengths, limitations and the power dynamics between them. Written by renowned scholars from around the globe, it is ideal for researchers and practitioners working in the area of urban climate politics and governance.

Mai multe informatii
Editura Cambridge University Press
Dimensiuni 183 x 254 x 16
Data Publicarii 09/05/2019
Format Cartonata
Numar pagini 256
Descriere RO O privire de ansamblu asupra formelor de agentie in politica climatica urbana, inclusiv punctele tari, limitarile si dinamica puterii dintre ele. Scris de savanti de renume din intreaga lume, este ideal pentru cercetatorii si practicienii care lucreaza in domeniul politicii si guvernantei climatice urbane.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O privire de ansamblu asupra formelor de agentie in politica climatica urbana, inclusiv punctele tari, limitarile si dinamica puterii dintre ele. Scris de savanti de renume din intreaga lume, este ideal pentru cercetatorii si practicienii care lucreaza in domeniul politicii si guvernantei climatice urbane.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Urban Climate Politics
Rating-ul dumneavoastra