Close x

Walter Knoll

Autor: teNeues

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9783961711796

271,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Walter Knoll is responsible for the creation of numerous avant-garde classics and icons - style-setting interiors incessantly shaping our attitude towards life for over 150 years. This book reveals the complete history of this remarkable company with rich illustrations and exciting texts by bestselling author, Bernd Polster.

Mai multe informatii
Autor teNeues
Editura teNeues Publishing UK Ltd
Dimensiuni 321 x 255 x 39
Data Publicarii 26/04/2019
Format Cartonata
Numar pagini 352
Descriere RO Walter Knoll este responsabil pentru crearea a numeroase clasice si icoane de avangarda - interioare de decorare a stilului care ne modeleaza neincetat atitudinea fata de viata de peste 150 de ani. Aceasta carte dezvaluie istoria completa a acestei companii remarcabile, cu ilustratii bogate si texte interesante ale autorului bestseller, Bernd Polster.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Walter Knoll este responsabil pentru crearea a numeroase clasice si icoane de avangarda - interioare de decorare a stilului care ne modeleaza neincetat atitudinea fata de viata de peste 150 de ani. Aceasta carte dezvaluie istoria completa a acestei companii remarcabile, cu ilustratii bogate si texte interesante ale autorului bestseller, Bernd Polster.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Walter Knoll
Rating-ul dumneavoastra