Close x

Where's Santa Claus?


Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781536206975

90,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Lift the felt flaps to discover the brightly colored surprises in this fun, sturdy board book.

Five beautifully illustrated spreads show a series of friendly Christmassy creatures hiding behind bright felt flaps. With gold foil on the cover and a mirror on the final page, this is a perfect book to share with very little ones.

Mai multe informatii
Autor Arrhenius, Ingela P
Editura Candlewick Press
Dimensiuni 201 x 132 x 13
Data Publicarii 02/10/2018
Format Board book
Numar pagini 10
Descriere RO Ridicati clapele de pasla pentru a descoperi surprizele viu colorate din aceasta carte de tablou distractiva si robusta. Cinci spread-uri frumos ilustrate arata o serie de creaturi prietenoase de Craciun ascunse in spatele clapelor de pasla stralucitoare. Cu folie de aur pe coperta si o oglinda pe pagina finala, aceasta este o carte perfecta de impartasit cu cei mici.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Ridicati clapele de pasla pentru a descoperi surprizele viu colorate din aceasta carte de tablou distractiva si robusta. Cinci spread-uri frumos ilustrate arata o serie de creaturi prietenoase de Craciun ascunse in spatele clapelor de pasla stralucitoare. Cu folie de aur pe coperta si o oglinda pe pagina finala, aceasta este o carte perfecta de impartasit cu cei mici.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Where's Santa Claus?
Rating-ul dumneavoastra