Close x

World Bank Group Support to Health Financing


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781464806322

171,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
This is the first evaluation by the Independent Evaluation Group of the World Bank Group s support to countries trying to address health financing issues. The evaluation recognizes that reforms in health financing alone are insufficient and that additional investments are needed to ensure the supply of health care.

Mai multe informatii
Autor World Bank Group
Editura World Bank Publications
Dimensiuni 254 x 178
Data Publicarii 30/01/2017
Format Necartonata
Numar pagini 204
Descriere RO Aceasta este prima evaluare a sprijinului acordat de Grupul de evaluare independenta al Grupului Bancii Mondiale tarilor care incearca sa abordeze probleme de finantare a sanatatii. Evaluarea recunoaste ca doar reformele in finantarea sanatatii sunt insuficiente si ca sunt necesare investitii suplimentare pentru a asigura furnizarea de asistenta medicala.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta este prima evaluare a sprijinului acordat de Grupul de evaluare independenta al Grupului Bancii Mondiale tarilor care incearca sa abordeze probleme de finantare a sanatatii. Evaluarea recunoaste ca doar reformele in finantarea sanatatii sunt insuficiente si ca sunt necesare investitii suplimentare pentru a asigura furnizarea de asistenta medicala.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:World Bank Group Support to Health Financing
Rating-ul dumneavoastra