Close x

Wynema


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780803263789

107,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
A story of a lifelong friendship between two women from vastly different backgrounds - Wynema Harjo, a Muscogee Indian, and Genevieve Weir, a Methodist teacher from a genteel Southern family. Both are firm believers in women's rights and Indian reform; both struggle to overcome prejudice and correct injustices between sexes and races.

Mai multe informatii
Autor Callahan, S. Alice
Editura University of Nebraska Press
Dimensiuni 129 x 203 x 14
Data Publicarii 01/04/1997
Format Necartonata
Numar pagini 120
Descriere RO O poveste despre o prietenie de-a lungul vietii intre doua femei din medii foarte diferite - Wynema Harjo, o indiana muscogee, si Genevieve Weir, un profesor metodist dintr-o familie sudica. Amandoi cred ferm in drepturile femeilor si in reforma indiana; ambii se lupta sa depaseasca prejudecatile si sa corecteze nedreptatile dintre sexe si rase.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
O poveste despre o prietenie de-a lungul vietii intre doua femei din medii foarte diferite - Wynema Harjo, o indiana muscogee, si Genevieve Weir, un profesor metodist dintr-o familie sudica. Amandoi cred ferm in drepturile femeilor si in reforma indiana; ambii se lupta sa depaseasca prejudecatile si sa corecteze nedreptatile dintre sexe si rase.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Wynema
Rating-ul dumneavoastra