Close x

You're My Little Honey Bunny

Autor:

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781684126187

53,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
The perfect story to share with your own honey bunny!

Celebrate your little honey bunny with this sweet and colorful rhyming board book! With chunky pages for little hands and die-cut shapes to add depth and interest, children will love the interactive features alongside the story of love between a parent and child.

Mai multe informatii
Editura Silver Dolphin Books
Dimensiuni 193 x 190 x 14
Data Publicarii 29/01/2019
Format Board book
Numar pagini 18
Descriere RO Povestea perfecta de impartasit cu propriul tau iepuras de miere! Sarbatoreste-ti micul iepuras de miere cu aceasta carte dulce si colorata de rima! Cu pagini groase pentru maini mici si forme decupate pentru a adauga profunzime si interes, copiii vor adora caracteristicile interactive alaturi de povestea dragostei dintre parinte si copil.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Povestea perfecta de impartasit cu propriul tau iepuras de miere! Sarbatoreste-ti micul iepuras de miere cu aceasta carte dulce si colorata de rima! Cu pagini groase pentru maini mici si forme decupate pentru a adauga profunzime si interes, copiii vor adora caracteristicile interactive alaturi de povestea dragostei dintre parinte si copil.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:You're My Little Honey Bunny
Rating-ul dumneavoastra