Close x

You Think I'm Evil ...


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781903269169

132,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
To truly understand rebellious and aggressive adolescents we need to find a way to enter and map their internal worlds. 'You think I'm Evil..' offers professionals practical evidence based techniques for connection to these teenagers to help them return to more creative ways of living.

Mai multe informatii
Autor Taransaud, David
Editura Worth Publishing
Dimensiuni 231 x 154 x 15
Data Publicarii 25/11/2010
Format Necartonata
Numar pagini 176
Descriere RO Pentru a intelege cu adevarat adolescentii rebeli si agresivi, trebuie sa gasim o modalitate de a intra si de a cartea lumile lor interne. „Crezi ca sunt rau ..” ofera profesionistilor tehnici practice bazate pe dovezi pentru conectarea la acesti adolescenti pentru a-i ajuta sa revina la moduri de viata mai creative.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Pentru a intelege cu adevarat adolescentii rebeli si agresivi, trebuie sa gasim o modalitate de a intra si de a cartea lumile lor interne. „Crezi ca sunt rau ..” ofera profesionistilor tehnici practice bazate pe dovezi pentru conectarea la acesti adolescenti pentru a-i ajuta sa revina la moduri de viata mai creative.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:You Think I'm Evil ...
Rating-ul dumneavoastra