Close x

You Wouldn't Want To Live Without Poo!

Autor: Woolf, Alex

Disponibilitate: LIVRARE IN 2-4 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781910706374

41,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Learn the surprising truth about just how important poo really is: it keeps our bodies healthy, and can also be used to power our cars, heat our homes and help grow our crops. You Wouldn't Want to Live Without Poo! is part of a brand-new science and technology strand within the internationally acclaimed You Wouldn't Want to Be series.

Mai multe informatii
Autor Woolf, Alex
Editura Salariya Book Company Ltd
Dimensiuni 242 x 213 x 3
Data Publicarii 01/01/2016
Format Necartonata
Numar pagini 40
Descriere RO Aflati adevarul surprinzator despre cat de important este cu adevarat poo: acesta ne mentine corpul sanatos si poate fi, de asemenea, folosit pentru a ne alimenta masinile, pentru a ne incalzi casele si pentru a ne ajuta sa crestem culturile. Nu ai vrea sa traiesti fara poo!
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aflati adevarul surprinzator despre cat de important este cu adevarat poo: acesta ne mentine corpul sanatos si poate fi, de asemenea, folosit pentru a ne alimenta masinile, pentru a ne incalzi casele si pentru a ne ajuta sa crestem culturile. Nu ai vrea sa traiesti fara poo!
Scrieti propria recenzie
Recenzati:You Wouldn't Want To Live Without Poo!
Rating-ul dumneavoastra