Art Of Emily The Strange Volume 2

Autor: Parker, Buzz

Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 2-5 saptamani de la data publicarii: 08/03/2018)
SKU:
9781506705330

133.99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.

CITESTE MAI MULT

Detalii

Descriere RO

Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Aceasta carte de arta colecteaza o noua istorie vizuala a uneia dintre cele mai ciudate senzatii ale culturii pop, Emily the Strange, intr-o serie de opere de arta dense si stratificate, asamblate de creatorii ei dedicati, Rob Reger si Buzz Parker. -tricuri la inceputul anilor 1990, Emily the Strange s-a insinuat de atunci in cele mai intunecate colturi ale culturii pop, inspirand tot ce variaza de la jucarii, imbracaminte, muzica, carti de benzi desenate si romane. Arta lui Emily the Strange: Odds and Ends cronici Rob Icoana Reger cu par corb, cu o combinatie de fotografii, desene si picturi, toate inradacinate in cultura punk cu o doza aglomerata de pisici negre - lasandu-va intr-un loc unde toata lumea este binevenita, toata lumea este unica si, mai presus de toate, toata lumea si totul este ciudat.