Close x

Biomaterials Science


Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780123746269

579,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Focuses on all aspects of biomaterials science. This title provides a balanced, insightful approach to both the learning of the science and technology of biomaterials and acts as the key reference for practitioners who are involved in the applications of materials in medicine.

Mai multe informatii
Autor Ratner, Buddy D. / Hoffman, Allan S. / Schoen, Frederick J. / Lemons, Jack E.
Editura Elsevier Science Publishing Co Inc
Dimensiuni 282 x 226 x 65
Data Publicarii 25/10/2012
Format Cartonata
Numar pagini 1573
Descriere RO Se concentreaza pe toate aspectele stiintei biomaterialelor. Acest titlu ofera o abordare echilibrata si perspicace atat pentru invatarea stiintei cat si a tehnologiei biomaterialelor si actioneaza ca referinta cheie pentru practicienii care sunt implicati in aplicatiile materialelor in medicina.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Se concentreaza pe toate aspectele stiintei biomaterialelor. Acest titlu ofera o abordare echilibrata si perspicace atat pentru invatarea stiintei cat si a tehnologiei biomaterialelor si actioneaza ca referinta cheie pentru practicienii care sunt implicati in aplicatiile materialelor in medicina.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Biomaterials Science
Rating-ul dumneavoastra