Close x

BMW R75

Autor: Doepp, Robert

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9780993564666

150,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Modelers of all abilities will learn from Robert's techniques for vehicle scratchbuilding, figure sculpting, painting and weathering with detailed step-by-step guides to apply the tips, tricks and methods to your own projects.

Whether you're a modeler or enthusiast of wartime German motorcycles, equipment and uniforms Robert presents a wealth of information with the dissection of every component in detail, rare wartime images and comprehensive walk-around color photographs of a contemporary restoration.

Mai multe informatii
Autor Doepp, Robert
Editura AFV Modeller Ltd
Dimensiuni 211 x 296 x 9
Data Publicarii 17/01/2020
Format Necartonata
Numar pagini 112
Descriere RO Modelatorii de toate abilitatile vor invata din tehnicile lui Robert pentru construirea zgarieturilor vehiculelor, sculptarea figurilor, pictura si intemperiile, cu ghiduri detaliate pas cu pas pentru a aplica sfaturile, trucurile si metodele propriilor proiecte. Motociclete, echipamente si uniforme germane Robert prezinta o multime de informatii cu disectia in detaliu a fiecarei componente, imagini rare in timpul razboiului si fotografii colorate cuprinzatoare ale unei restaurari contemporane.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Modelatorii de toate abilitatile vor invata din tehnicile lui Robert pentru construirea zgarieturilor vehiculelor, sculptarea figurilor, pictura si intemperiile, cu ghiduri detaliate pas cu pas pentru a aplica sfaturile, trucurile si metodele propriilor proiecte. Motociclete, echipamente si uniforme germane Robert prezinta o multime de informatii cu disectia in detaliu a fiecarei componente, imagini rare in timpul razboiului si fotografii colorate cuprinzatoare ale unei restaurari contemporane.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:BMW R75
Rating-ul dumneavoastra