Close x

Camel: Every Album, Every Song (On Track)


Disponibilitate: IN CURS DE PUBLICARE (se va livra din Marea Britanie in 1-4 saptamani de la data publicarii: 25/06/2020)

SKU:
9781789520408

90,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Camel remain one of the leading lights of 1970s progressive rock, selling to sell-out audiences across the globe, and still fronted by inspirational founder Andy Latimer. This track by track analysis takes the reader along on their half-century journey, carving out a special, inimitable niche in British rock music.

Mai multe informatii
Autor Kuzminski, Hamish
Editura Sonicbond Publishing
Dimensiuni 210 x 148
Data Publicarii 25/06/2020
Format Necartonata
Numar pagini 160
Descriere RO Camel ramane una dintre cele mai importante lumini ale rockului progresiv din anii 1970, care se vinde pentru a vinde publicul de pe tot globul si este inca in fata fondatorului inspirat Andy Latimer. Aceasta analiza pista cu pista duce cititorul in calatoria lor de jumatate de secol, sculptand o nisa speciala, inimitabila, in muzica rock britanica.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Camel ramane una dintre cele mai importante lumini ale rockului progresiv din anii 1970, care se vinde pentru a vinde publicul de pe tot globul si este inca in fata fondatorului inspirat Andy Latimer. Aceasta analiza pista cu pista duce cititorul in calatoria lor de jumatate de secol, sculptand o nisa speciala, inimitabila, in muzica rock britanica.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Camel: Every Album, Every Song (On Track)
Rating-ul dumneavoastra