Close x

Caring for the Older Person

Autor: Day, Malcom

Disponibilitate: LIVRARE IN 3-5 SAPTAMANI (produsul este livrat din Marea Britanie)

SKU:
9781841961989

96,99 RON
Okian.ro este o LIBRARIE online de carte in limba engleza.
Divided into five chapters based on the Skills for Care common induction standards (2005) and comprises a series of simple learning activities. This pack also includes guidelines for managers outlining how they can best support the induction process. It is aimed at home care workers and newly appointed care workers and their managers/employers.

Mai multe informatii
Autor Day, Malcom
Editura Pavilion Publishing and Media Ltd
Dimensiuni 299 x 220 x 18
Data Publicarii 28/07/2006
Format Spiral bound
Numar pagini 110
Descriere RO Impartit in cinci capitole pe baza standardelor comune de inductie Skills for Care (2005) si cuprinde o serie de activitati simple de invatare. Acest pachet include, de asemenea, indrumari pentru manageri, care prezinta modul in care pot sprijini cel mai bine procesul de introducere.
Aceasta este o carte in limba engleza. Descrierea cartii (tradusa din engleza cu Google Translate) este in limba romana din motive legale.
Impartit in cinci capitole pe baza standardelor comune de inductie Skills for Care (2005) si cuprinde o serie de activitati simple de invatare. Acest pachet include, de asemenea, indrumari pentru manageri, care prezinta modul in care pot sprijini cel mai bine procesul de introducere.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Caring for the Older Person
Rating-ul dumneavoastra